Om os – Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning

Som professionelle bedemænd møder vi dagligt mennesker i sorg. Vi gør en dyd ud af at være det trygge rum, hvor du og din familie kan få tid og plads til at bearbejde jeres sorg i en svær tid. Vi løfter alle opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser, og ligegyldigt om du har brug for en begravelsesforretning, der tager fuldt ansvar for håndteringen af begravelsen eller bisættelsen, eller søger en bedemand, der kan hjælpe til med et udsnit af de opgaver, står vi altid klar til at hjælpe dig. For nogle efterladte kan selv det mindste praktiske gøremål, føles overvældende, mens det for andre kan være meget meningsfuldt at være en del af de mange juridiske og praktiske foranstaltninger. Uanset dine behov, sørger vi altid for at imødekomme dem, så du og dine familie kan give jeres kære den begravelse eller bisættelse, som han eller hun har fortjent. Det er trods alt det vigtigste for os – naturligvis.

 

Bedemænd i tre generationer

Bag Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning står Brian og Henning Sørup. Det lokale brødrepar er tredje generationsbedemænd, idet både deres forældre, Brithe og Erik Sørup, og deres farfar også havde begravelsesforretninger i området. Således startede Brian såvel som Henning som bedemænd i deres forældres begravelsesforretning i Birkerød i hhv. 1996 og 1989. Brødreparret har altså samlet set over 50 års erfaring som bedemænd, og efter de i 2003 overtog deres forældres begravelsesforretning, gik der blot et år, før de i 2004 grundlagde Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning. Forretningen er altså en filial til Birkerød Begravelsesforretning, men det ændrer ikke på vores dedikation til nærmiljøet – snarere tværtimod. Vi er nemlig et erfarent familieforetagende, der værner om vores profession og vores fags medmenneskelighed, respekt og empati – altid med fokus på den enkelte.


Vi passer på dine rettigheder

Foruden vores tætte kontakt med lokale præster, gravere, blomsterbindere osv., er vi medlem af Danske Bedemænd, som er en brancheforening for uddannede bedemænd med et væld af fordele – ikke mindst for pårørende. Gennem vores medlemskab i foreningen kan vi nemlig tilbyde en god garantiordning, der fungerer som en ekstra sikkerhed for, at alle får en god oplevelse, når de vælger os til at håndtere begravelser og bisættelser. Vi mener, at det er helt grundlæggende for en værdig afsked, at de pårørende føler sig trygge i et gnidningsfrit forløb hos en diskret og effektiv bedemand. Det har alle mennesker fortjent, hvilket vi har in mente hver eneste dag.