Ved dødsfald

Når en kær går bort

Langt de fleste danskere vælger at få hjælp hos en bedemand, når et familiemedlem eller en i den nære omgangskreds går bort. Det skyldes at et dødsfald ofte følges af mange svære følelser såsom angst, sorg, vrede og frustrationer, som kræver tid og ro til at få bearbejdet. Derfor hjælper vi hos Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning de pårørende, der skal stå for begravelsen eller bisættelsen, med at varetage de praktiske gøremål.

Hjælp til et værdigt farvel

Uanset om du var forberedt på dødsfaldet, eller om det kom pludseligt, føles et dødsfald altid uventet og uretfærdigt. Den tilstand af sorg og frustrationer, som mange befinder sig i i kølvandet på et dødsfald, kan gøre det svært at overskue og tage sig af praktiske gøremål, som dog er nødvendige. Med enkel og overskuelig hjælp fra vores støttende og empatiske bedemænd, der har mange års erfaring med sig, tager vi tingene i dit tempo, så du samtidig får tid og ro til at bearbejde sorgen. Vi hjælper dig med at danne rammerne om en smuk afsked og et værdigt farvel.

Kontakt os ved dødsfald

Du er altid velkommen til at kontakte Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning, der er din lokale bedemand i Lynge og Uggeløse. Når du ringer til os på 48 16 01 80, står vi altid klar med kyndig rådgivning og vejledning og et ønske om at hjælpe dig bedst muligt i den svære tid. Uanset hvor meget hjælp, du ønsker til begravelsen eller bisættelsen, står vi klar til at påtage os de opgaver, du ikke selv kan overskue.

Hvis du har brug mere information kan du downloade vores pjecer her