Blomster

Sig farvel med en smuk bårebuket

Hos Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning har vi et tæt samarbejde med Flowering, som er beliggende i Ballerup. Flowering har over et halvt århundredes erfaring inden for branchen, og har gennem alle årene leveret smukke blomster, buketter, dekorationer og lignende til glade kunder, både i forbindelse med begravelser, fester og til hverdag. Når en du har kær går bort, er smukke blomster med til at sætte rammerne for det sidste farvel og gøre afskeden mindeværdig.

Blomster tilpasset de pårørendes ønsker

Hos Lynge-Uggeløse begravelsesforretning, hjælper vi dig med at finde den helt rette blomsteranordning, der afspejler både den afdødes personlighed samt de pårørendes ønsker. Når der er tale om blomster til bisættelser eller begravelser, er der flere forskellige muligheder, og Flowering kan blandt andet sørge for følgende:

- Bårebuket
- Båredekoration
- Blomsterkrans
- Urnepynt og kiste pynt

Uanset hvilken type blomsteranordning, du ønsker, tilpasses de forskellige buketter, dekorationer og kranse individuelt hver gang, så du får netop det udtryk du ønsker, og der kan naturligvis vælges mellem mange typer blomster og farver.

Vi står til din rådighed i en svær tid

Hos Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning i Lynge, er vi klar over, at tabet af en pårørende kan skabe mange svære følelser, og at de fleste har brug for tid og ro til at bearbejde sorgen. Derfor tager vores erfarne og nærværende bedemænd sig gerne af blomsterne og andre dele af begravelsen, hvis det ønskes, så den svære tid trods alt bliver rolig og uoverskuelig for de pårørende. Vi tager os naturligvis også af kontakten til Flowering. Har du brug for hjælp til blomsterudsmykning, eller at vi varetager flere dele af begravelsen eller bisættelsen, er du velkommen til at kontakte os  48 16 01 80.

Flowering

Besøg vores samarbejdspartners hjemmeside her: Flowering