Et evigt minde

Et godt mindested

Tabet af et familiemedlem, en ægtefælle, en nær ven eller en bekendt kan være svært at forholde sig til, også mange år efter. Mange pårørende ønsker derfor et fast fysisk sted, hvor man kan søge hen, når savnet bliver stort, eller man har brug for at mindes personen. Et gravsted med en gravsten kan danne gode rammer om netop dette.

En personlig gravsten

En klassisk gravsten afspejler den afdødes navn, fødselsdato samt dødsdato. Der er dog også mulighed for at gøre gravstenen endnu mere personligt ved at få et mindeord på stenen i form af et digt eller personlige ord, der afspejler den døde. Før du vælger gravsten, skal du undersøge, hvilke krav og restriktioner, der er på den pågældende kirkegård, da det kan variere meget. Det hjælper vi hos Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning dig også gerne med.

Et bredt udvalg af gravsten

Hos Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning, beliggende i Lynge, samarbejder vi med Danske Stenhuggerier der fører et bredt udvalg af forskellige typer gravsten. Du kan få gravsten i forskellige former og figurer, som upolerede eller polerede, i granit elle natursten. Mulighederne er mange og du kan se et udvalg af gravstenene her på siden. Desuden har vi et lille udvalg udstillet ved vores begravelsesforretninger i Lynge, Birkerød og Farum. Finder du ikke det, du søger, bestiller vi gerne den helt rette gravsten hjem fra Danske Stenhuggerier. Når det kommer til skriften på stenen, kan du blandt andet vælge mellem forskellige skrifttyper, indgravering, påsatte bogstaver og lignende.

Lad os hjælpe dig med at finde den rigtige gravsten

Har du en helt klar idé om, hvordan gravstenen skal se ud, kan vi indhente et uforpligtende tilbud fra Danske Stenhuggerier, og er du i tvivl hjælper vi også gerne med at finde den rette gravsten. Kontakt os gerne i dag på 48 16 01 80, og lad os hjælpe dig med at finde den rette sten samt andre dele af begravelsen, hvis du ønsker det.

Se mange flere gravsten i denne brochure.