Professionel hjælp ved bisættelse

Hvad er en bisættelse?

I Danmark er bisættelse den mest almindelige afskedsceremoni. Ved en begravelses bæres kisten ud af nære pårørende efter ceremonien og nedsænker den i jorden, hvorefter præsten foretager jordpåkastelsen. Ved en bisættelse foretages jordpåkastelsen derimod i kirken eller kapellet under ceremonien, hvorefter menigheden synger en salme, og de pårørende bærer kisten ud i rustvognen. Urnenedsættelsen foregår en anden dag efter kremeringen, hvor pårørende kan være til stede efter ønske.

Få ro til at bearbejde sorgen

Hos Lynge-Uggeløse begravelsesforretning, påtager vi os de praktiske og juridiske gøremål, der påhviler de efterladte efter et dødsfald, så du kan få ro og tid til at bearbejde sorgen. Med afsat i en empatisk og støttende tilgang, der bygger på vores mange års erfaring, skaber vi trygge rammer for en mindeværdig og smuk afsked, uden pårørende skal stresse i den svære tid. Det kan være svært at træffe beslutninger i en svær tid, og derfor tager vi altid tingene i dit tempo.

Hjælp til hele processen

Uanset om du ønsker hjælp til dele eller alle aspekter af bisættelsen, står vi klar med råd, vejledning og varetagelse af de praktiske gøremål, der skal klares i kølvandet af et dødsfald. Vi kan stå for alt lige fra at hjælpe med at træffe beslutninger til at bestille blomsterne til at varetage samtlige opgaver. Omfanget af vores hjælp er helt op til dig. Du er velkommen til at kontakte os  48 16 01 80, hvor vi med glæde tilbyder uforpligtende råd og vejledning, og vi kan aftale en indledende samtale i trygge rammer.

 

Priser på bisættelse