Hjælp til begravelse

Professionel begravelseshjælp

Begravelseshjælp ved et dødsfald er ikke noget krav, men for de fleste, der har prøvet at miste én, man har kær, er det en selvfølge og en nødvendighed. Et dødsfald ledsages hos de pårørende ofte af mange følelser, såsom sorg, vrede, frustration og angst. Midt i sorgprocessen kan det altså være yderst vanskeligt at tænke klart og rationelt, og derfor søger mange hjælp ved en bedemand. Siden 1935 har Lynge-Uggeløse begravelsesforretning tilbudt begravelseshjælp til pårørende i de svære tider, og vi har derfor stor erfaring, som vi hver dag benytter os af.

Støtte og praktisk hjælp i en svær tid

Mange mennesker har på forhånd en idé om, hvad de ønsker, at der skal ske med dem efter de går bort. Mens nogle ønsker at blive kremeret, ønsker andre at blive begravet i en kiste, og er pårørende i tvivl om afdødes ønske, vejleder vi også i dette. Gennem tre generationer har Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning taget sig af juridiske og praktiske gøremål i forbindelse med et dødsfald. Vi har altid en medmenneskelig tilgang, der hviler på værdier såsom empati, respekt, nærvær og støtte

Hjælp til begravelse i Lynge og Uggeløse

Du bestemmer altid selv i hvilket omfang, du ønsker vores hjælp. Du kan vælge at tage dig af dele af begravelsen, mens vi står for de andre, eller vi kan tage os af hele processen, hvis det er det, du har brug for. Vi ønsker at skabe trygge rammer for planlægningen og udførelsen af en personlig begravelse, der skal give den afdøde et værdigt farvel fra familie, venner og andre pårørende. Tøv ikke med at kontakte os  48 16 01 80, hvor du kan få uforpligtende råd og vejledning samt aftale en samtale hos en af vores bedemænd.

 

Priser på begravelse