Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvad koster en begravelse?

Når man skal afholde en begravelse eller bisættelse, kan man ikke komme udenom det økonomiske aspekt, men prisen på en begravelse varierer meget, og kan tilpasses de enkelte budgetter. En gennemsnitlig begravelse ligger på omkring 20.000 kroner, men det er meget individuelt, da prisen afhænger af hvilke services, der købes. Kirkegård og gravsted spiller også ind på prisen, da disse varierer meget fra sted til sted. Mange pårørende vælger også at afholde en sammenkomst, hvor der serveres lidt let mad, kaffe og kage, efter begravelsen eller bisættelsen, som ofte afholdes privat, i et lejet lokale eller i sognegården. Dette har naturligvis også indflydelse på prisen.

Vi hjælper dig igennem den svære tid

Efter et dødsfald, går de pårørende ofte igennem en svær, sorgfuld og frustrerende tid, hvor tabet af et familiemedlem eller ven skal bearbejdes. I denne tid kan det være vanskeligt at varetage praktiske gøremål, især i forbindelse med begravelsen, og derfor tilbyder vi hos Lynge-Uggeløse begravelsesforretning at tage os af dele eller hele begravelsen, så du kun står tilbage med de opgaver, du kan overskue.

De forskellige udgifter varierer

Nedenfor ser du de udgifter, der typisk er forbundet med en begravelse eller bisættelse, og som har indflydelse på den samlede pris:

- Kiste
- Urne
- Opbevaring i kapel
- Kremering
- Rustvognskørsel
- Blomster
- Dødsannonce
- Orgelspil og korsang
- Bedemandens honorar

Få flere informationer og priser

Lynge-Uggeløse Begravelsesforretning er beliggende i Lynge, og dækker derfor hele nærområdet. Du er velkommen til at kontakte os i dag på 48 16 01 80, hvor vi med glæde besvarer dine spørgsmål og booker en samtale til dig, hvor vi vil snakke om budget, og om hvordan vi bedst hjælper dig.